Rekryfactory – Välittävä kumppanisi työelämässä

Meidän kautta nopeasti työvoimaa

Henkilöstövuokraus on fiksua epävarmassa markkinatilanteessa. Yrityksesi ei tarvitse sitoutua palkkaamaan vuokratyöntekijää vakituisesti eikä työsopimuksen irtisanomisesta aiheudu hallinnollista taakkaa. Henkilöstövuokraus on ketterä tapa esimerkiksi arvioida uusien roolien ja työnkuvien kannattavuutta. Henkilöstövuokrauksen asiakkaana voit keskittää voimavarat kaikkein kriittisimpiin toimenpiteisiin.

Rekryfactoryn kautta saat nopeasti tuuraajia tai lisätyövoimaa kiirettä tasaamaan – sekä myös vakituisia osaajia.

Välitämme työntekijöitä erityisesti logistiikan, teollisuuden sekä palvelualojen eri työtehtäviin sekä yhdessä yhteistyökumppanimme Target Headhuntingin kanssa pystymme tarjoamaan sinulle toimihenkilöitä, aina johtotehtäviin asti.

Vaaditaanko työtehtävissänne täsmäosaamista? Teemme yritysasiakkaidemme kanssa myös jatkuvasti perehdytysyhteistyötä. Räätälöimme kanssanne sopivan koulutuksen ja koulutamme teille uudet osaavat työntekijät.

Harkitsetko esimerkiksi varaston tai muun toiminnon ulkoistamista? Myös ulkoistusasioista voit keskustella kanssamme avoimesti ja luottamuksellisesti. Tarvittaessa hinnoittelemme palvelumme suoritepohjaisen auditoinnin avulla.

Taustallamme on Mailhouse-konsernin tuki ja etenkin vankka henkilöstö- ja liiketoimintaosaaminen. Haluamme helpottaa työn ja työntekijän löytämistä ja toimia merkityksellisen työelämän puolesta.

Kerroin x palkka muodostavat kokonaiskustannuksen työntekijää palkatessa.

Hinnoittelukerroin pitää sisällään työehtosopimuksen mukaisen palkan, työnantajakulut, palkan sivukulut, lakisääteisen työterveyshuollon, työajanlyhennykset, vuosilomakorvaukset, sairauspoissaolokustannukset, työvarusteet, arkipyhäkorvaukset, koulutukset, työntekijän mahdolliset ammattipätevyysvaatimukset, palkkahallinon, tuntiseurantajärjestelmän asiakkaalle sekä yhden kuluttoman perehdytyspävän.

Haluamme luoda lisää työtä ja hyviä uratarinoita

Meillä on erittäin laaja kokemus henkilöstöalalta. Olemme rekrytoineet satoja työntekijöitä HR-johtajista suorittavan työn tekijöihin ja olleet mukana kehittämässä alan johtavien yritysten liiketoimintoja. Rekryfactorylla on vankka kokemus sekä sisäisen että ulkoisen asiakaskokemuksen kehittämisestä eri aloilla. Yrityskulttuurin luominen ja johtaminen ovat vahvuuksiamme, ja paneudumme asiakkaan tilanteeseen aina kokonaisvaltaisesti. Voimme esimerkiksi osallistua käytännön työntekoon muutaman päivän ajan, tai koulutukseen, jota yritys tarjoaa sidosryhmilleen. Näin saamme aidon käsityksen siitä, millainen työyhteisö on ja millaista osaamista yrityksessä tarvitaan. Haluamme tuottaa asiakkaillemme oikeaa lisäarvoa.

Rekryfactory on osa Mailhouse-konsernia. Mailhouse palvelee valtakunnallisesti ja toimii tiiviissä yhteistyössä useiden tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.

Olemme ylpeitä omasta ja työntekijöidemme osaamisesta. Rekryfactory on monipuolinen ja luotettava työllistäjä ja yhteistyökumppani.

Kerromme mielellämme lisää!

Pyydä tarjous tai soita!

Hyvätkään arvot eivät auta, jos bisnesosaamista ei ole riittävästi. Meillä sitä on.
Rekryfactoryn väellä on näiltä aloilta yhteensä vuosikymmenien työkokemus.
Saat tuntihinnan heti puhelimessa tai tarjouksen sähköpostiisi tunnin sisällä.

YLÖS