FORGOT YOUR DETAILS?

REKRYFACTORY

Rekryfactory syntyi helpottamaan työn ja työntekijän kohtaamista. Emme halua olla vain paikka, jonne soitat, kun tarvitset keikkaduunia tai -työntekijän.
Saat meiltä toki myös tilapäistä apua – mutta ennen kaikkea haluamme olla pitkäaikainen kumppani niin työntekijälle kuin yritysasiakkaalle.

Työelämä muuttuu, mutta työn merkitys säilyy

Tiedämme, että työelämä on muuttunut ja muuttuu yhä nopeammin. Työ pirstaloituu projektiluontoiseksi, tai ihmisen elanto tulee monen työn ja monenlaisen osaamisen kautta. Perinteisiä työpaikkoja on yhä vähemmän eikä vakituisia ja kokopäiväisiä työsuhteita riitä kaikille.  Työ muuttuu myös osin aika- ja paikkariippumattomaksi.

Tässä tilanteessa me haluamme auttaa ihmisiä saamaan työtä, jossa he voivat hyödyntää ja kehittää omaa osaamistaan, ja yrityksiä löytämään juuri oikeat työntekijät.

Rekryfactoryn palveluvalikoima on rakennettu työelämän moninaisten tarpeiden mukaan:

  •        nopean toiminnan joukot
  •        joustava henkilöstön käyttö
  •        koulutusputki
  •        suorarekrytoinnit

Kaiken tämän tarjoamme vastuullisesti ja ihmisisistä aidosti välittäen. Kuuntelemme työnhakijan ja asiakasyrityksen toiveita. Mietimme yhdessä, miten työstä saadaan mahdollisimman hyvää ja sujuvaa. Uskomme siihen, että kun me olemme kiinnostuneita työntekijöistä, he ovat kiinnostuneita työnteosta. Lopputuloksena on parempi työnlaatu ja tunne työn merkityksellisyydestä.

Meillä on jo todisteita, että välittäminen kannattaa. Työntekijämme ovat motivoituneita, ja se näkyy muun muassa hyvin vähäisinä poissaoloina alojen keskiarvoihin verrattuna.

Meillä on erittäin laaja kokemus henkilöstöalalta. Olemme rekrytoineet satoja työntekijöitä HR-johtajista suorittavan työn tekijöihin ja olleet mukana kehittämässä alan johtavien yritysten liiketoimintoja. Rekryfactorylla on vankka kokemus sekä sisäisen että ulkoisen asiakaskokemuksen kehittämisestä eri aloilla. Yrityskulttuurin luominen ja johtaminen ovat vahvuuksiamme, ja paneudumme asiakkaan tilanteeseen aina kokonaisvaltaisesti. Voimme esimerkiksi osallistua käytännön työntekoon muutaman päivän ajan, tai koulutukseen, jota yritys tarjoaa sidosryhmilleen. Näin saamme aidon käsityksen siitä, millainen työyhteisö on ja millaista osaamista yrityksessä tarvitaan. Haluamme tuottaa asiakkaillemme oikeaa lisäarvoa.

Rekryfactory on osa Mailhouse-konsernia. Mailhouse palvelee valtakunnallisesti ja toimii tiiviissä yhteistyössä useiden tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.

Olemme ylpeitä omasta ja työntekijöidemme osaamisesta. Rekryfactory on monipuolinen ja luotettava työllistäjä ja yhteistyökumppani.

Kerromme mielellämme lisää!

Yhteystiedot

Y-tunnus 2927580-9
+358 50 4734812
Juvan teollisuuskatu 25
02920 Espoo

rekryfactory logo

© 2020 Zeroten Oy

TOP