Varastotyöntekijä

/ /

Rekryfactory Oy

Määräaikainen
UUSIMAA
Julkaistu 1 tunti sitten

Varastotyöntekijöitä

Haemme asiakkaallemme oppimiskykyisiä, reippaita ja mukautuvaisia varastotyöntekijöitä. Aikaisempi kokemus erityyppisistä varaston tehtävistä on sinulle eduksi. Työtehtävinä on tulevan tavaran tarkastamista, hyllyttämistä, pakkaamista ja keräilyä. Työn turvallinen suorittaminen ja oikeaoppiset työmenetelmät ovat ehdottoman tärkeää.

Osassa työtehtävistä käytetään myös vastapaino- tai työntömastotrukkia sekä lavansiirtovaunua. Työtä tehdään joko yhdessä, tai kahdessa vuorossa riippuen yleisestä työtilanteesta. Odotamme hakijoilta suomen kielen taitoa, tehokasta otetta työtehtäviin ja halua kehittyä.

Työvuoroja on hyvin tarjolla ja pienin varauksin soviteltavissa esimerkiksi opiskelujen rinnalla, jos olet tehtävään sopiva henkilö, älä epäröi hakea. Tässä toimeksiannossa on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Emme odota hakuajan päättymistä, vaan käsittelemme hakijoita heti.

Voit hakea työpaikkaa tästä: http://rekryfactory.likeit.fi/apply/383024

Lisätietoa Rekryfactory Oy:stä

Me helpotamme työn ja työntekijän kohtaamista. Roolimme rekrytointiprosessissa on löytää asiakkaillemme sopivia työnhakijoita ja tukea heitä tulevassa hakuprosessissa. Emme ole perinteinen rekrytointiyritys, josta vain haetaan työtä. Tuemme työntekijöitä uran eri vaiheissa ja toimimme tarvittaessa mentorina.

Tavoitteemme on molemminpuolinen hyöty: asiakasyritykset saavat kauttamme juuri oikeat työntekijät sekä työnhakijat omaa osaamistaan ja kehittymistavoitteitaan vastaavan työn.

Paikkojen lkm:

Palkkaus: Työehtosopimuksen mukainen

Työnkesto: 1 – 3 kk

Kokopäivätyö

Hakuaika päättyy: 17.07.2020

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ

Ominaisuudet

Työn tyyppiLogistiikka ja varasto

Hae Työpaikkaa