Rekryfactory – Välittävä kumppanisi työelämässä

Tavoita yli 1000 työnantajaa yhdellä työhakemuksella!

Tutustu ainutlaatuiseen tekijäpörssiimme tai hae yksittäistä työpaikkaa perinteiseen tapaan

HAEMME JUURI NYT:

Rekryfactoryn kautta voit työllistyä niin vakituiseen-, kuin keikkatyöhön ja teemme yhteistyötä monia toimialoja edustavien asiakkaidemme kanssa. Kuuntelemme toiveitasi tarkalla korvalla ja voi olla, että vinkkiemme avulla löydät itsellesi uuden suunnan urallesi. Tutustu avoimiin hakuihimme ja jos et löydä juuri itsellesi sopivaa työtä, kokeile työntekijäpörssiämme tai täytä avoin hakemus – huomenna tilanne voi olla toinen!

Tekijäpörssi

Rekryfactory lähettää kerran viikossa tekijäpörssitiedotteen tuhansille eri alojen yrittäjille vapaana olevista työhakijoista. Yrittäjät saavat tämän jälkeen käydä kauppaa ja tehdä ehdotuksia hallitusti Rekryfactoryn kautta suoraan hakijaehdokkaille. Tekijäpörssissä hakijan profiili esitetään pelaajakorttimaisesti kuvineen, tietoineen ja palkkapyyntöineen. Huom! Saat tarvittaessa tiedon etukäteen tekijäpörssissä mukana olevista yrityksistä. Tekijäpörssiin voi liittyä myös anonyymisti ilman kuva- tai nimivelvoitetta. Voit joko työllistyä suoraan yrityksen palkkalistoille tai työskennellä Rekryfactoryn kautta turvallisesti, kunnes se oikea löytyy.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot: Kasvokuva vaaleaa taustaa vasten, koko nimi ja ikä (asiakkaille paljastetaan vain etunimi ja ikä), asuinpaikkakunta, onko oma auto, korttiluokat ja muut kortit, työhistoria lyhyesti sekä niiden kestot, omatoive työpaikan ja palkan suhteen.

YLÖS